top of page

Vi vokser helt vildt - det spirer og gror!

Her er en opdatering for alle, der vil følge med...

Solsikkerne vokser - og nu skal de spredes til hele landet...
Solsikkerne vokser - og nu skal de spredes til hele landet...

Kære med-solsikker,

Det er simpelt hen så dejligt at lære jer at kende i forskellige sammenhænge. Her prøver jeg lige at dele min glæde med jer og opdatere om, hvad der sker, inden vi har Solsikke-Søndag her i Hejrede her d. 12. december.

Så her er nogle nye input til hvad der sker omkring Solsikkerne som gruppe og som samfund omkring fysiske mødesteder:

  • Sidste Solsikke-Søndag blev Nina, Michael og jeg tilbage, da de andre var gået, og fik en lang og dyb snak om den danske mystiker Martinus, bevidsthedsudvidelse og vores højere formål med at være inkarneret her på Jorden i denne tid. Michael har ligesom jeg studeret Martinus, og han havde desuden erfaringer med at erklære sig selv ”levende” og ”suveræn” i juridisk forstand, som det er beskrevet i den gratis avis ”Tidende”, der blev udgivet for nylig. Det er vi flere, der gerne vil arbejde videre med! Det har ført til at vi nu opretter en gruppe, der skal håndtere jura og suverænitet.

  • Jeg fortalte bl.a. Nina og Michael om, hvordan jeg gennem de kriser, jeg havde været igennem, var kommet til at forstå min identitet bedre bl.a. som en sjælden personlighedstype, INFJ-A, og hvordan dette havde været em opløftende opdagelse, fordi jeg altid havde opfattet mig selv som anderledes og dermed forkert, men nu forstod, at der ikke var noget forkert ved min anderledes-hed – tværtimod! Det var en dejlig snak, der efterfølgende fortsatte pr. telefon, fordi Nina ved noget om Gene Keys, som også er et system, der kan bruges til at beskrive éns personlighed og højere formål, og vores snak havde givet hende en mistanke om, hvordan min profil så ud – og det viste sig at passe! Mere om det i et andet oplæg, og hvordan vi kan bruge dette som værktøj…

  • Efter Solsikke-Søndagen fortsatte Søren Emil og René snakken om, hvilke principper, der skulle gælde for vores organisation, og det blev formuleret i et kort oplæg, som jeg senere inkluderede i en overordnet beskrivelse af, hvordan Solsikkerne kan have et organisatorisk tilhørsforhold til Forum for Grøn Sundhed, så vi skyder genvej mht. at opnå en platform for vores aktiviteter, der er i overensstemmelse med vores formål. Vi vil så sideløbende arbejde på at udvikle en platform for direkte lokalt medlemsdemokrati, så alle kan være engagerede omkring aktiviteter og debatter.

  • Vi har så også fået et nyt medlem, Thea, som kontaktede mig med et venligt tilbud om at lære mere om Law of Attraction (LOA), og som viste sig at dele drømmen om at manifestere penge med det formål at etablere en højskole! Og da Theas vision viste sig at være endnu mere ambitiøst end min egen, blev jeg jo straks begejstret og fortalte om min Vision for Højskolen Søtoftegård Version 2.022 og Solsikkerne, og så var der pludselig knyttet nogle nye forbindelser.

  • Det faldt så sammen med, at Sanne kunne fortælle, at der var flere forældre, der havde et akut ønske om at kunne få deres børn undervist uden at skulle udsættes for corona-restriktioner. Og da jeg har en baggrund med bl.a. specialundervisning her på gården, så var det jp nærliggende at koble de to ideer sammen.

  • Så Thea, Sanne og jeg mødtes forrige onsdag og drøftede mulighederne. Jeg skrev så et lille oplæg om, hvordan en egentlig skole kan etableres, og Thea og jeg aftalte at mødes her på søndag kl. 11 for at arbejde med udformningen af en vision, der er så præcis, at vi kan forestille os, hvordan den kan realiseres med LOA.

Solsikke-service kan forbinide vågne håndværkere med vågme kunder
Solsikke-service kan forbinde vågne håndværkere med vågne kunder
  • Og så manglede jeg lige en murer, troede jeg, til at ordne noget på mit tag. Men hvordan får man fat i en vågen murer – eller elektriker, som én efterlyste i Frihedsbevægelsens Facebook-gruppe? Det drøftede jeg med Sanne, og det førte til, at jeg oprettede en platform for formidling af kontakt mellem vågne håndværkere og forbrugere, Solsikke-Service, som nu er både en gruppe på Facebook og en ansats til en hjemmeside, der kan udvikles som selvstændig platform, se www.solsikke-service.dk. Måske noget for selvstændige håndværkere i gruppen?

  • I går, onsdag d. 8. december, var næstformand i Forum for Grøn Sundhed, Henrik Adrian fra Gørlev, så i Hejrede, og et andet medlem, Cassandra, som bor i Horsens, var forbi, og vi fik en god snak om både Gene Keys og suverænitet. Vi sammenlignede så vores Gene Key-profiler og blev enige om, at Cassie var den helt rigtige til at dykke ned i procedurerne og juraen omkring suverænitet. Så Cassie er tovholder på dette område, så der senere kan blive afholdt workshops og kurser.

  • Henrik har etableret en Facebook gruppe, World Freedom Movement, med 1.000 medlemmer. Her vil vi så også slå et slag for Solsikkerne, så der kan blive etableret lokale grupper i hele Danmark. Så måske er vi dobbelt så mange om 14 dage!

Så ja, der er allerede sket rigtigt meget her de sidste dage, og der er endda ting, jeg lige venter med at fortælle om, til vi ses igen, fordi de er rigtig meget i spirestadiet endnu… Men jeg kan da lige afsløre, at jeg også kommer med et oplæg til redskaber, vi kan bruge til at styrke vores samarbejde på kryds og tværs og udnytte vores resurser optimalt, og at Sanne, Søren Emil og jeg har aftalt at vi mødes onsdag d. 15. kl. 11 og tager en dag, hvor vi mødes for at skabe en tydelig plan for de to ejendomme, vi kan se som udgangspunkt for det første Solsikke-sted her på Lolland. Alle med interesse for dette projekt er velkomne til at deltage, hvis de har tid og lyst.

35 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Post: Blog2_Post
bottom of page