top of page

Kære Solsikke, følg dit hjerte <3


Se denne video: Powerful Techniques for Internal Rhythm between Heart, Mind and State of Coherence

Jeg synes, du skal bruge tre kvarter af dit liv på at se denne video! Her får du – på helt videnskabeligt grundlag – forklaret bl.a.:

  • At den gamle visdom om vores hjerter som sæde for følelser og kærlighed rent faktisk er en fysiologisk korrekt kendsgerning.

  • Hvordan hjertet rent faktisk selv husker ting, der er sket, på samme måde som den hukommelse, vi har i hjernen.

  • Hvordan vi påvirker hinanden gennem vores hjerter – og kan påvirke den kollektive bevidsthed.

  • Hvorfor det er vigtigt at vi mødes fysisk, fordi vores hjerter synkroniserer sig, når vi er sammen.

  • Hvordan du med åndedrætsøvelser kan nedbringe hjertets stress, så du kommer i bedre balance.

Det giver jo rigtig meget stof til eftertanke i forhold til, hvorfor det er så vigtigt for magthaverne at skabe frygt, splittelse og isolation, så de kan trumfe deres magt-dagsorden igennem. Og hvorfor det er så vigtigt, det vi gør i Solsikkerne, når vi mødes og sammen skaber fundamentet for det nye samfund, vi alle kan leve i med glæde og tryghed. Jeg forstår også bedre, hvorfor jeg føler mig så godt tilpas sammen med jer andre Solsikker, bedre end jeg nogensinde har oplevet i nogen anden gruppe. Så jeg er rigtig glad og taknemlig, for corona-krisens mørke har fået det bedste frem i alle os, der nu finder sammen i kampen for frihed, glæde og sammenhold.


P.S. Lige et tip: Min personlige coach, Peter Depaola, har lært mig en 5-3-8 åndedrætsteknik, der er med til at skabe ro i sind og krop: Ånd ind mens du tæller til fem, hold vejret til tre og ånd ud til otte. Prøv det, det virker!

18 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Post: Blog2_Post
bottom of page