top of page

Årsmøde og inspirerende weekend

Kom og lad os vokse sammen i det fri!

Festligt, folkeligt og fornøjeligt - var det på Lillegården i juni, da Gitte og Ib holdt Lillefestival på Lillegården. Mange spændende mennesker og aktiviteter!

Jeg var blevet inviteret til at komme og fortælle om Solsikkerne, og det gjorde jeg gerne! Det blev så begyndelsen på et par hektiske måneder, hvor jeg var på besøg på andre gårde og steder i Jylland i flere omgange, og vi fik samlet mennesker og steder om det projekt, vi har kaldt "Ud på Gården - Samlingsgårde", som du kan læse om i et andet indlæg her på siden...

Jeg mødte også Lisa, som du kan se her, hvor hun sidder med sin bog, Livets Maskine - Vores fysiologiske bevidsthed. Og den bog kommer Lisa og fortæller om, nu på fredag d. 30. september, hvor vi holder årsmøde og Solsikkedag her på Hejmosegaard.

Med denne bog har vi en nøgle til at forstå nogle flere sammenhænge mellem krop og sjæl, som gør os i stand til at finde både mening med det, vi fejler, og måder at få det bearbejdet, så vi kan blive hele og raske igen. Bogen er meget anderledes end så meget andet, der handler om krop og helbred, for det er også en række personfortællinger, der sætter vores nuværende liv ind i et større perspektiv.

Netop det er så på flere måder meget aktuelt, når vi ser på, hvordan verden i dag er meget fokuseret på at bekæmpe ubehagelige fysiske tilstande med udrulning af omsiggribende modværgeforanstaltninger og politisk kontrol af alternative veje til helbred og sundhed. Det kunne jo være, at nøglen til et bedre helbred ikke lå i en rent fysisk indsats, men at inddragelse af en mere holistisk anskuelse af kroppen kunne mindske både frygten og faren for, at ubalance i sundhedstilstanden får dramatiske konsekvenser, og at såvel naturens vækster som den mentale ro kan have en afgørende indflydelse på vores sundhedstilstand - så vi kan trække vejret lettet og frit igen.

Lisa er blot et af de nye bestyrelsesmedlemmer, vi kan vælge på den kommende generalforsamling i Forum for Grøn Sundhed, som jo er værtsorganisation for Solsikkerne. Det hele spirer og gror lige nu, så meld dig ind, mød op og stem. Vi glæder os til at vokse sammen med dig!


P.S. Vi har flyttet vores sammenkomst ud på landet - vi satser på godt vejr og på igen at få taget Hejmosegaard i brug også som samlingssted i det fri. Se mere her...

18 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Post: Blog2_Post
bottom of page