top of page

Bliv medlem, få fordele og find sammen!

Det er gratis at være med i vores Facebook Forum og være med i Solsikkerne på den måde. Men hvis det også er din ambition at skabe et nyt og bedre samfund baseret på mere natur, næstekærlighed og spiritualitet, så kan du finde sammen med andre Solsikker gennem vores fysiske møder og de steder, de foregår på...

Den får du adgang til, når du har meldt dig ind i vores paraply-forening, Forum for Grøn Sundhed. Så bidrager du økonomisk til at udvikle og vedligeholde app og hjemmesider, og du får en lavere pris ved vores events både online og fysiske arrangementer. 

Udfyld formularen på Forum for Grøn Sundheds hjemmeside og tryk send - så er du medlem, så snart du har betalt det kontingent, der passer til - se de to muligheder herunder.

Indtil vi får en webshop, kan du betale dit kontingent via Mobile Pay til 41 56 40 26 - husk at skrive Forum for Grøn Sundhed i beskedfeltet! - eller på foreningens konto i Danske Bank Nykøbing: 4386 4386391475.

Tak for din opbakning!

Nyt logo Grøn Sundhed trsp.png

Klik på logoet og meld dig ind!

GCD_logo_RØD_badge.png

Medlem

Person: 100 kr.

Betingelse: Betale kontingent – ellers ingen krav.

GCD logo ORANGE badge.png

Aktivt støttemedlem

Personligt: 250 kr.

Betingelse: Betale kontingent og deltage i synliggørelse af Forum for Grøn Sundhed efter bedste evne. Du modtager vores supportpakke.

bottom of page