top of page

ons. 19. jan.

|

Solsikkernes webinar om Gene Keys

Bliv klog på dig selv med Gene Keys

Bliv klog på dig selv! – og bliv en bedre partner, leder eller samarbejdspartner… Det kan du gøre med Gene Keys som værktøj. Vi er jo alle sammen forskellige, og jo bedre vi kender os selv og hinanden, jo bedre kan vi tage højde for de indbyrdes forskelligheder og udnytte hinandens styrkesider.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Bliv klog på dig selv med Gene Keys
Bliv klog på dig selv med Gene Keys

Tid & sted

19. jan. 2022 14.00 – 16.00

Solsikkernes webinar om Gene Keys

Gæster

Om eventet

Bliv klog på dig selv! – og bliv en bedre partner, leder eller samarbejdspartner… Det kan du gøre med Gene Keys som værktøj. Gennem denne proces kan man endda opnå at blive gladere for sig selv – og hinanden for den sags skyld.

Det at forstå sig selv og finde ud af, hvem man arbejder godt sammen med, kan man med Gene Keys. Det er… “Baseret på I Ching og en ny forståelse af astrologi og genetik, giver GenNøglerne dig en Personlig Profil, der beskriver dit liv som et fuldt oplyst væsen.” siger Richard Rudd, der er manden bag dette værktøj. Det gode ved en Gene Keys profil er nemlig, at den bl.a. italesætter vores formål og vores livs arbejde, som vi jo direkte kan relatere til de forskellige opgaver, vi skal løse.

Det er naturligvis stærkt personlige oplysninger, som man ikke skal dele med hvem som helst, men hvis man deler det indbyrdes i den gruppe, man indgår i, får man et stærkt værktøj til at forstå hinanden. Derfor har vi arrangeret et 2-timers introduktionsforløb, der kan klæde dig på til at forstå og anvende Gene Keys – og arbejde videre med det på egen hånd.

Det bliver Pia Mark, der kommer til at give os den introduktion. Hun har bl.a. været sparringspartner for oversætteren af bogen om Gene Keys til dansk, og du kan se mere her… https://piamark.dk/gennoegler

Grib denne mulighed for at komme til at kende dig selv og andre rigtig godt på rekordtid – og så måske senere bruge rigtig meget tid til at fordybe sig i detaljerne!

Vi håber, du har lyst at gå sammen med os på denne opdagelsesrejse…

Dette event har en gruppe. Du er velkommen til at deltage i gruppen, når du har tilmeldt dig eventet.

Billetter

Pris

Antal

Total

 • Medlem Forum for Grøn Sundhed

  50,00 kr.

  +1,25 kr. Servicegebyr

  Denne billet er for dig, der allerede er medlem af Forum for Grøn Sundhed og har meldt dig ind via https://www.greencaredanmark.org/personligtmedlem

  50,00 kr.

  +1,25 kr. Servicegebyr

  0

  0,00 kr.

 • Gæstebillet

  100,00 kr.

  +2,50 kr. Servicegebyr

  Denne billet er for alle, der blot ønsker at deltage

  100,00 kr.

  +2,50 kr. Servicegebyr

  0

  0,00 kr.

 • Medlemskab + billet

  150,00 kr.

  +3,75 kr. Servicegebyr

  Denne billet inkluderer medlemskab af Forum for Grøn Sundhed og adgang til Solsikkernes grupper og forum på hjemmesiden.

  150,00 kr.

  +3,75 kr. Servicegebyr

  0

  0,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del dette event

Event Info: Events
bottom of page